Øien

Øien er kanskje den mest populære båten på Vestlandet. Sia 1960 har lokale tradisjoner, godt håndtverk og best mogleg sjøegenskaper vore i fokus. Uten tvil bestselgerene våre!

Meir
Buster

Buster er Nordens mest populære motorbåt, og i det store utvalget av modeller finner du de beste alternativene til allsidig fritidsbruk og krevende arbeid.

Meir
Suvi

Fra robåtens hjemland får vi Suvi båtene. Dette er ideele båter å ro eller motoriserere med mindre motor eller el-motor. Finnene kan robåter!

Meir
Sandstrøm

Sandstrom er en av Sveriges største produsenter av fritidsbåter . Med et klart fokus på kvalitet, sikkerhet og innovasjon, har de utviklet og produsert båter siden 60-tallet.

Meir
Ockelbo

Ockelbo er et navn med lange tradisjoner i Sverige. I 2013 blåste Ockelbo Aluminiumsbåter AB liv i navnet, dei tok det gamle kjente skoget på 16 foteren, moderniserte det og laga det i aluminium.

Meir
Hasle

Arne Hasle AS har produsert båter i 50 år, og er den eneste produsenten som lager kanoer og kajakker i Norge.

Meir
Anytec

Vi er stolte av å bygge verdens beste aluminiumsbåter. Alle våre båter er bygd for hand av menneske som har mange år med erfaring.Vi inspiserer kvar einaste sveising og detalj, alt for å sikre at våre båter er av høgaste kvalitet, fra foran til akter.

Meir
Hobby

Hobby Boat er ein familebedrift med over 40 års erfaring innen design og produksjon av fritidsbåtar. Dei har 14 båtmodeller fra 3,90 til 5,55m lengde og produserar ca 350 båtar i året.

Meir
River

River båtene er et helnorsk moderne produkt tilgjengelig i en rekke farger og utførelser. River Boats har så langt levert over 10 000 båter til fornøyde kunder innen en rekke bruksområder og markeder.

Meir