Øien

Øien er kanskje den mest populære båten på Vestlandet. Sia 1960 har lokale tradisjoner, godt håndtverk og best mogleg sjøegenskaper vore i fokus. Uten tvil bestselgerene våre!

Meir
Buster

Buster er Nordens mest populære motorbåt, og i det store utvalget av modeller finner du de beste alternativene til allsidig fritidsbruk og krevende arbeid.

Meir
Suvi

Fra robåtens hjemland får vi Suvi båtene. Dette er ideele båter å ro eller motoriserere med mindre motor eller el-motor. Finnene kan robåter!

Meir
Finnmaster

Finlands stolteste båtbyggere har gjennom flere tiår perfeksjonert sine båter med kunnskap, erfaring og med en tydelig visjon. Båtene er bygd på smarte løsninger – uten å kompromisse med moderne design.

Meir
Sandstrøm

Sandstrom er en av Sveriges største produsenter av fritidsbåter . Med et klart fokus på kvalitet, sikkerhet og innovasjon, har de utviklet og produsert båter siden 60-tallet.

Meir
Ockelbo

Ockelbo er et navn med lange tradisjoner i Sverige. I 2013 blåste Ockelbo Aluminiumsbåter AB liv i navnet, dei tok det gamle kjente skoget på 16 foteren, moderniserte det og laga det i aluminium.

Meir
Hasle

Arne Hasle AS har produsert båter i 50 år, og er den eneste produsenten som lager kanoer og kajakker i Norge.

Meir
Anytec

Vi er stolte av å bygge verdens beste aluminiumsbåter. Alle våre båter er bygd for hand av menneske som har mange år med erfaring.Vi inspiserer kvar einaste sveising og detalj, alt for å sikre at våre båter er av høgaste kvalitet, fra foran til akter.

Meir