Buster M1 kr. 205.000,-

Buster M er en strålende hyttebåt. Fortsatt bekymringsløs, men med forbedrede planingsegenskaper, er den Buster M perfekt egnet som en allsidig hyttebåt

Meir
Buster M2 kr. 215.000,-

Buster M er en strålende hyttebåt. Fortsatt bekymringsløs, men med forbedrede planingsegenskaper, er den Buster M perfekt egnet som en allsidig hyttebåt.

Meir
Buster L1 kr. 248.000,-

Den nye Buster L er utmerket for utflukter, fiske og transport. Båten kan være en trygg, romslig forbindelsebåt, en liten sportsbåt for sommerturer eller en ren fraktebåt.

Meir
Buster L2 kr. 260.000,-

Den nye Buster L er utmerket for utflukter, fiske og transport. Båten kan være en trygg, romslig forbindelsebåt, en liten sportsbåt for sommerturer eller en ren fraktebåt.

Meir
Buster LX kr. 313.000,-

Over tid har Buster Lx vært en allsidig, sporty favoritt - og denne nyheten vil fortsette tradisjonen. Ikke minst fordi den kombinerer flere egenskaper som man normalt forventer i en mye større båt.

Meir
Buster X kr. 356.000,-

Buster X er den perfekte båten for alle dem som verdsetter et aktivt og mangesidig båtliv. En stor, slett dørk gjør det enkelt å bevege seg om bord og finne fiskemuligheter til mange.

Meir
Buster XL kr. 481.000,-

Buster XL er en spennende kombinasjon av fornuft og følelser. Denne varige favoritten i Busters kolleksjon har en fullstendig fornyet skroggeometri for 2020-sesongen.

Meir
Buster XL VMAX Edition kr. 550.000,-

En av hjørnesteinene i Buster-serien er Buster XL, som ble fornyet for sesongen 2020. XL er nå tilgjengelig som en V MAX Special Edition, med en legendarisk Yamaha V MAX SHO-motor (VF115).

Meir
Buster XXL kr. 565.000,-

Den nye Buster XXL utgjør en helhet som er laget for å nytes sammen med venner og familie. Stilig design, sporty og romslig interiør gjør dette fartøyet til et utmerket valg for alle vannaktiviteter.

Meir
Buster XXL VMAX Edition kr. 615.000,-

Buster XXL er en førsteklasses båt med utmerkede kjøreegenskaper og mange kvaliteter tilsvarende en større båt. Modellen ble fornyet for sesongen 2020, og i tillegg er den nå tilgjengelig som en spesiell V MAX Edition.

Meir
Buster Magnum kr. 788.000,-

Buster Magnum, en legende blant store åpne båter, fornyes for sesongen 2022. Den nye Buster Magnum-modellen blir enda finere og mer funksjonell.

Meir
Buster SuperMagnum kr. 985.000,-

Buster SuperMagnum blir enda finere og mer funksjonell. Det er lagt stor vekt på å forbedre førerens ergonomi og synlighet samt passasjerenes komfort.

Meir
Buster Magnum Cabin kr. 1.125.000,-

Buster Magnum Cabin er en stilig, komfortabel og lettmanøvrert båt for alle værforhold. Magnum Cabin er en praktisk båt hvor opptil 8 personer kan nyte en lang båtsesong, fra isen slipper om våren til neste vinter.

Meir