Øien

Øien er kanskje den mest populære båten på Vestlandet. Sia 1960 har lokale tradisjoner, godt håndtverk og best mogleg sjøegenskaper vore i fokus. Uten tvil bestselgerene våre!

Meir
Buster

Buster er Nordens mest populære motorbåt, og i det store utvalget av modeller finner du de beste alternativene til allsidig fritidsbruk og krevende arbeid.

Meir
Smartliner

Smartliner har siste åra hatt ein meget god utvikling. Dei lager rimelige, sjødyktige, stabile båter til fiske. Siste åra har vi og fått nyheter med lukka kabin.

Meir
Suvi

Fra robåtens hjemland får vi Suvi båtene. Dette er ideele båter å ro eller motoriserere med mindre motor eller el-motor. Finnene kan robåter!

Meir
Finnmaster

Finlands stolteste båtbyggere har gjennom flere tiår perfeksjonert sine båter med kunnskap, erfaring og med en tydelig visjon. Båtene er bygd på smarte løsninger – uten å kompromisse med moderne design.

Meir
Sandstrøm

Sandstrom er en av Sveriges største produsenter av fritidsbåter . Med et klart fokus på kvalitet, sikkerhet og innovasjon, har de utviklet og produsert båter siden 60-tallet.

Meir
Ockelbo

Ockelbo er et navn med lange tradisjoner i Sverige. I 2013 blåste Ockelbo Aluminiumsbåter AB liv i navnet, dei tok det gamle kjente skoget på 16 foteren, moderniserte det og laga det i aluminium.

Meir